Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus Hand in Hand Parenting: Kinderen helpen omgaan met emoties

januari 24 @ 20:00 - 22:00

Wil je ontdekken hoe jij luisteren, spel en grenzen kunt gebruiken om de verbinding met je kind te versterken? De vijf eenvoudige en krachtige tools van Hand in Hand Parenting helpen je om te gaan met emoties (van kinderen en jezelf) en de moeilijke momenten van alledag.

Hand in Hand Parenting gebruikt de wetenschap over de werking en ontwikkeling van het brein en het belang van hechting. Informeer jezelf  via deze cursus en ontdek  deze tools die helpen om een gezinsleven te creëren waarin alle gezinsleden zich gezien en gehoord voelen.

Hiermee werk je aan meer plezier en verbinding in het heden en investeer je in de ontwikkeling van je kinderen tot flexibele mensen die leven in harmonie met zichzelf en hun omgeving.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten waarin  natuurlijk vol op ruimte is voor eigen inbreng en vragen en het delen van ervaringen en gevoelens.

Kosten: €270,- inclusief cursus materiaal

Gedeeltelijke vergoeding vanuit het alternatieve pakket van de zorgverzekering is mogelijk. Neem voor vragen hierover contact met mij op.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat je gegevens hier achter, dan neem ik contact met je op.

 

 

Gegevens

Datum:
januari 24
Tijd:
20:00 - 22:00

Organisator

Marieke Sluijs
Telefoon:
06-47790036
E-mail:
mariekesluijs@gmail.com
Website:
www.ouderschapinverbinding.mariekesluijs.nl

Locatie

de hoghe weijdt 13
de Hoghe Weijdt 13
Heiloo, 1851EB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0647790036
Website:
www.ouderschapinverbinding.mariekesluijs.nl